E-Chopper

*** overdag geen tijd om te gaan e-chopper/scooter rijden, ook een mooie tocht in de avond is bij ons eventueel mogelijk ***


Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange of korte ritten, voor je het weet ben je op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai.

Rijden op een e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers. Op een E chopper kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten.

Alle e-choppers zijn uitvoerd met: Alarm Klasse 3, GSM houder met USB-aansluiting, cruise control, brede banden, digitaal display, Lithium ion accu, stuurslot en accuslot.

Ben je op zoek naar leuke groepsactiviteiten voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje in een mooie, bosrijke omgeving in het gezellige Brabant? Boek dan nu je E-Chopper Tour!

Het programma dat wij hebben samengesteld duurt drie uur. Wil graag langer dan kan dit ook we hebben namelijk ook de mogelijkheid om de gehele dag op pad te gaan. We starten met een uitleg over de e-Chopper en het rijden van een klein proefrondje. Toeren op een E-Chopper in Noord-Brabant is het perfecte uitje voor iedereen!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan op het volgende : [email protected] of 06-50251335.

Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • - Een E-Chopper tour 3 tot 4 uur bedraagt € 39.-
  • - Een E-Chopper dag tour 6 tot 7 uur bedraagt € 59,-

Prijzen E-chopper verhuur

E chopper Prijs
E chopper ( 3 tot 4 uur ) € 39.-
E chopper ( 6 tot 7 uur ) € 59.-

Afhankelijk van diverse factoren varieert de actieradius van de e-chopper tussen de 50 en 80 km op een volle accu. Hou daar rekening mee met het eventueel plannen van uw route.

Goed weer garantie


Reserveren

Wanneer u een reservering wenst te maken voor onze Scooters, E-Choppers of Fat Bike vragen wij u de betaling te voldoen. Wanneer de betaling bij ons is ontvangen is uw reservering definitief.

Annuleren

Wij bieden u goed weer garantie !!!

Wanneer er op de dag van de reservering slecht weer is voorspeld of u door omstandigheden de reservering wilt annuleren kunt u dit kosteloos verplaatsen naar een andere datum. De betaling zal dan blijven staan tot uw nieuwe gereserveerde datum. Wanneer u er voor kiest om de reservering te annuleren en geen nieuwe datum wenst te plannen zal de betaling worden ingehouden als annuleringskosten.

Huurovereenkomst