Elektrische Mountainbike / Elektrische Fiets

De Loonse en Drunense duinen, hét gebied bij uitstek om van de natuur te genieten. Dit natuurgebied telt ruim 270 hectare aan zandvlakte met dichte bossen, mooi uitgerekte fietspaden en een officiële uitdagende Mountainbike route. Dé geschikte plek om met uw gehuurde (e-)bike te toeren over de 42 km gerekte fietsroutes en bij een ruime diversiteit aan horeca een bourgondische stop te kunnen maken.

Op een huur E-MTB van scooterverhuurbrabant.nl kun je iedere uitdaging, obstakel of hindernis aan. Wij voorzien je van de perfecte E-mountainbike voor zowel jong als oud, onervaren of ervaren. Scooterverhuurbrabant.nl helpt je in het zadel! Ook kunnen we uw aanvraag voorzien van een ervaren gids die een workshop geeft. Bijna alles is mogelijk bij Scooterverhuurbrabant.nl. De E-mountainbikes worden uitgegeven op onze verhuur-locatie, vlakbij de ingang van de MTB routes in Loon op Zand. Eventueel brengen we de fietsen tegen een geringe vergoeding naar de door jouw gewenste locatie. Natuurlijk zijn onze mountainbikes voorzien van een Natuurmonumenten MTB-vignet.

Scooterverhuurbrabant ligt pal naast dit fantastische gebied en biedt naast ruime kennis en ervaring, ook de mogelijkheden om uw wensen omtrent een evenement te vervullen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten, (bedrijfs-)familiedagen, klantendagen, presentaties of product demonstraties. Ook bieden we diverse arrangementen aan voor een leuk dagje uit.