Eenvoud door nostalgie, scooterverhuur Retro scooters

*** overdag geen tijd om te gaan Chopper/Scooter rijden, ook een mooie tocht in de avond is bij ons eventueel mogelijk ***


Onze nostalgische retro scooters zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals ABS, licht metalen ster velgen tot zelfs een alarm met op afstand bedienbare starter. Uiteraard voorzien van knipperlichten, verlichting in meerdere standen, een opbergvak onder het zadel en een sissybar en bagagerek.
Tevens kan de scooter uitstekend gebruikt worden voor promotionele doeleinden en activiteiten. Vele kleuren zijn standaard mogelijk en de scooter kan op diverse creatieve manieren voorzien worden van uw bedrijfsgegevens en logo.
Voor verkoop en verhuur van scooters www.scooterverkoopbrabant.nl

scooter

Huurscooters nodig voor een evenement, dagtocht, bruiloft, commercial, filmopname of gewoon voor priv? gebruik, maar geen tijd om de scooter op te halen?

Wij organiseren ook scootertochten. De duur van een scootertocht verschillen van 4 uur tot een hele dag. Kijk voor meer informatie op de scootertocht pagina.

Scooters kunnen voor vele doeleinden worden toegepast.
Denk hierbij aan:
- Films (huwelijk, promotie, YouTube)
- Commercials
- Reclame object
- Incentives
- Evenementen en beurzen
- Bij het huwelijk
- Fotoshoots
- Promotie door winkelcentra
- Vervangend vervoer voor garage bedrijven

E-mail ons voor meer info:[email protected]
Bel ons voor reserveringen: marc otten 0650251335

Trendy Retro scooters

ook voor bedrijfs
arrangementen

scooters

Internationale ralaties U heeft een vergadering met internationale relaties of een brainstorm sessie met u medewerkers dan verzorgd scooterverhuurbrabant een arrangement geheel op maat.

scooters

Lange termijn verhuur is ook mogelijk voor particulieren! Voor een klein bedrag per maand rijdt u al een scooter. Onderhoud en verzekering zijn inbegrepen, en u krijgt bij onderhoud en reparatie een vervangende scooter. Het enige wat u hoeft te doen is rijden en genieten van uw huurscooter!

Voor bedrijven hebben wij speciale leasecontracten compleet met verhuurverzekering.

Vraag een offerte aan:
[email protected]