Fatbike

Prijs verhuur Fatbike:

Duur Prijs
Halve dag (4 uur) € 35.-
Hele dag (8 uur) € 39.-

OVER SMAAK VALT NIET TE TWISTEN

Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets gaat dat wel heel gemakkelijk. Met onze stoere en unieke fiets met retro look van maak je indruk. Racend naar je werk, om niet weer te laat te komen, of in het weekend lekker relaxed op weg naar je vrienden. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Een onverwoestbare en authentieke retro fiets die bij jouw life style past.

Deze schitterende Fatbike is natuurlijk ook te koop:

CAPACITEIT ACCU: De Fatbike heeft een 36v 21AH of 17.5AH Samsung accu.
ACTIERADIUS: Een indicatie van de verwachte minimale-maximale actieradius van een 840 Wh accu is 80-110 km.
OPLAADTIJD: Oplaadtijd accu 4-6 uur.
Uitgevoerd met 26" banden, lederen zadel, 17.5AH Samsung accu, 7-speed Shimano en 2 jaar garantie.

Verkoopprijs Fatbike vanaf €2.199,-

Bij vragen

06-50251335

Goed weer garantie


Reserveren

Wanneer u een reservering wenst te maken voor onze Scooters, E-Choppers of Fat Bike vragen wij u de betaling te voldoen. Wanneer de betaling bij ons is ontvangen is uw reservering definitief.

Annuleren

Wij bieden u goed weer garantie !!!

Wanneer er op de dag van de reservering slecht weer is voorspeld of u door omstandigheden de reservering wilt annuleren kunt u dit kosteloos verplaatsen naar een andere datum. De betaling zal dan blijven staan tot uw nieuwe gereserveerde datum. Wanneer u er voor kiest om de reservering te annuleren en geen nieuwe datum wenst te plannen zal de betaling worden ingehouden als annuleringskosten.